veer-1

news

Na faʻafefea ona faʻafefeina e le faʻasoaina atu o faletupe eletise le au masalosalo i Saina

O su'esu'ega ua fa'aalia ai o lo'o mautotogi e tagata le tele o uta feavea'i nai lo se isi lava taimi.

Ina ua faʻaalia muamua faletupe eletise faʻasoa i Saina i ni nai tausaga talu ai, e leai se masalosalo.O pusa maa ia, e mafai ona pu'e ma tu'u i nofoaga e molia ai e pei o se pusaaisa la'ititi, e mafai ona mautotogi e ala i polokalame.Latou te tulimataʻia tagata o le taulaga e manaʻomia le faʻaola a latou telefoni i le taufetuli, ae na fesiligia e le au faitio pe aisea e manaʻo ai se tasi e mautotogi se uta feaveaʻi pe a mafai ona latou aveina a latou lava.

Ia, e foliga mai e toatele tagata e fiafia i le manatu.

Ua sili atu i le lua vaetolu o faleoloa faatau, faleaiga, malaevaalele ma nofoaafi i le taimi nei ua faatumulia i faletusi eletise.Ma e sili atu ma le lua vaetolu o tagata faʻaoga e i lalo ifo o le 30 tausaga. I le vaitau maualuga o le faʻatupulaia, 35 kamupani faʻapisinisi na lipotia mai na sasaa atu le sili atu i le US $ 160 miliona i le pisinisi fefaʻasoaaʻi faletupe eletise i totonu o le 40 aso.

E pei ona fai mai nisi tagata taaalo o loʻo totoe, o le alamanuia e mafai ona maua se lumanaʻi manuia.O le tau e maua mai ai mo faletupe ta'itasi e i le va o le US$10 i le US$15, ma e o'o atu i le US$1,500 mo nofoaga ta'itasi.O le tau e sili mamao atu nai lo le faʻatūina o se pisinisi faʻasoa uila e leai ni faʻailoga, lea e mafai ai e le uila naʻo le tau e fia selau tala.E le o faitaulia le tupe na faʻaalu i le tausiga ma le toe faʻaleleia, o le lumanaʻi e foliga mai e matua susulu lea o se tasi o tama taalo na muaʻi fiu i le faʻasoaina o le faletupe o le eletise ua lipotia mai nei e toe foʻi mai.

Ae afai e ulufale mai se sauai i lenei matata, e ono aumaia ai le malosi faatauva.I se taamilosaga fou o tauvaga, o le fefaʻasoaaʻi maketi o faletupe o le a maua ai se pisinisi fou unicorn.

13

MEITUAN, o se tasi o kamupani i luga ole initaneti e tolu i Saina.O le tau o maketi e sili atu i le $200 piliona, mulimulitaʻi ALIBABA, TENCENT.

MEITUAN toe ofi atu i le fanua fefa'asoaa'i o le faletupe ia Aperila, 2021. O lea la ua maua le tele o maketi.

 


Taimi meli: Ian-09-2023