veer-1

news

Taofi Oe Feso'ota'i

O se maa maualalo ua avea ma se miti taufaafefe faatasi ai ma se faailo Wi-Fi vaivai ma se faʻamatalaga "Leai se initaneti".O le totonugalemu o le telefoni feʻaveaʻi i o tatou olaga, ma le fefe i le motusia, ua tuʻuina atu ai le faʻamalosi i le fausiaina o le amataga lea e faʻamoemoe i le maketi fefaʻasoaaʻi o faletupe malosi .

040a452f92eaf96c6b1f1a20369ec72

O se manatu, i lona uiga, na fanau mai i le taimi nei o loʻo faʻateleina le tamaoaiga o fefaʻasoaaʻi ma e masani ona aʻafia ai vaega uma o lo tatou olaga i aso faisoo.

I le lalolagi faʻaonaponei, lea e faʻatauaina ai e tagata le umiaina e itiiti ifo nai lo le taimi muamua, o le fefaʻasoaaʻi tamaoaiga o loʻo malosi i tausaga taʻitasi.E fefaʻasoaaʻi e tagata o latou fale, lavalava, taʻavale, sikola, meafale, ma le tele o isi mea.

E tusa ai ma le PwC, o le fefaʻasoaʻiga o tamaoaiga o loʻo fuafua e tupu i le $ 335 piliona i le 2025, faʻatasi ai ma le lalolagi atoa ma le faʻatauaina o le tele o taʻavale taua o lenei tuputupu aʻe.O i latou foi o le tele o avetaavale o le lauiloa ma le tuputupu aʻe o le maketi fefaʻasoaaʻi o faletupe.

E tusa ai ma le kamupani suʻesuʻe a Saina iResearch, i le 2018, na faʻatupulaia ai le faletusi faletusi eletise i le 140%.I le 2020, na faʻagesegese le tuputupu aʻe ona o le faʻamaʻi COVID-19, ae o loʻo faʻamoemoe pea le faʻatupulaia o pisinisi i le 50% i le 80% i tausaga a sau.

A talanoa e uiga ia Covid-19, o le a le mea ua suia pe o le a suia i lau vaega?

E mautinoa lava o le Covid-19 ua i ai se aafiaga ogaoga i le tuputupu aʻe o la tatou auaunaga.Mafaufau i le tapunia o faleoloa, le taofia o le faʻatulagaina o soʻo se ituaiga o mea na tupu, o le le mafai ona alu i fafo ma o le mea lea e manaʻomia ai le toe faʻaleleia o le telefoni feaveaʻi i le aso e alu ese ai mai le fale.

Ae o lea ua manino le toe faʻaleleia o gaioiga faʻapisinisi uma, mea tutupu ma turisi,le faasilasilaga afaalēaogāina atoa le faʻatapulaʻaina o le ulufale atu i le covid-19mo atunuu e 124o lona uiga o le a siisii ​​i luga turisi i le auala atoa, ma o manaoga o tagata o loʻo faʻatupulaia talafeagai.

Matou te matua talitonu o la matou fofo e faafaigofieina ma o faatasi ma le tuputupu ae o atinae tetele a atunuu uma!

Fa'afeiloa'i e Auai ia i matou!


Taimi meli: Tes-09-2022