veer-1

news

Sprievodca krok za krokom: Prenájom power banky bez aplikácie

Krok 1 – Naskenujte QR kód: Každá stanica powerbanky Relink sa dodáva s výrazne zobrazeným QR kódom.Je to magický kľúč na prístup k power banke.Ak chcete začať proces prenájmu, všetko, čo musíte urobiť, je naskenovať tento QR kód pomocou fotoaparátu vášho telefónu.

8

Krok 2 – Nasledujte odkaz: Po naskenovaní QR kódu sa na vašej obrazovke objaví odkaz.Ťuknutím na tento odkaz sa automaticky spustí váš webový prehliadač, ktorý vás presmeruje na stránku prenájmu jablka Relink.

Krok 3 – Začnite: Pokračujte s telefónnym číslom alebo sa prihláste pomocou účtov Google alebo Apple.Ak budete pokračovať s telefónnym číslom, dostanete potvrdzovací kód.

1684227464467

Krok 4 – Spustite prenájom: Teraz budete vyzvaní, aby ste si vybrali preferovaný spôsob platby.Relink používa robustné bezpečnostné opatrenia, aby zabezpečili, že vaše finančné údaje zostanú v bezpečí.

Krok 5 – Odomknite powerbanku: Po nastavení spôsobu platby kliknite na tlačidlo Spustiť prenájom a stanica powerbanku odomkne!Trvá to chvíľu, ale keď svetlo vedľa powerbanky v stanici začne blikať, powerbanka sa uvoľní!

Krok 6 – Nabite: Zoberte odomknutú napájaciu banku, pripojte ju k zariadeniu pomocou jedného z dodaných káblov (Micro USB, Type-C alebo iPhone Lightning kábel), nie je potrebné stláčať tlačidlo zapnutia na boku začnite nabíjať.Voila!Vaše zariadenie je teraz nabité a chráni vás pred potenciálnym digitálnym odpojením.

7

Krok 7 – Vráťte powerbanku: Po nabití telefónu alebo akéhokoľvek iného zariadenia možno budete chcieť ukončiť výpožičku.Môžete to urobiť jednoduchým vrátením powerbanky do ktorejkoľvek stanice Relink.To znamená, že sa nebudete musieť vracať na tú istú stanicu, na ktorej ste si powerbanku prenajali!Stačí sa vrátiť na najbližšiu stanicu Relink.Teraz možno budete chcieť, aby aplikácia videla všetky stanice Relink po celom svete a aby ste pri ďalšom nabíjaní pomocou Relink mali ešte plynulejší zážitok.

 

 


Čas odoslania: 16. mája 2023